Xavi har gjort det klart, at han vil have en ny venstreback til klubben. Denne venstreback kan vise sig at blive Ajax’ Nicolas Tagliafico.

På det seneste har der været forlydender om, at Barcelona er i dialog med Nicolas Tagliafico, som de ønsker at hente i dette transfervindue. Pointen er, at han skal give mere konkurrence til Jordi Alba.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Bundesliga-klub vil hente Barcelona-spiller

Ifølge Fabrizio Romano er den 29-årige argentiner meget ivrig efter at skifte til Barcelona. Han ønsker at skifte fra Amsterdam til Barcelona hurtigst muligt, og ser gerne, at det sker allerede i dette transfervindue.

Ajax skulle være åben for at tage afsked med Nicolas Tagliafico, men er primært interesseret i et permanent salg. Barcelona ønsker derimod at hente ham på en lejeaftale, der strækker sig frem til sommeren.

Venstrebacken håber, at den hollandske klub vil lade ham forlade klubben på et lejeophold, da han mener, at det vil være et godt skridt i hans karriere at skifte til Barcelona.

Angiveligt skulle Tagliafico især være interesseret i et skifte til den spanske klub, da han ikke får meget spilletid i Ajax. Han har været på banen i 15 kampe i denne sæson, men kun seks af dem har været fra start.

LÆS OGSÅ: Xavi kræve nye signings: Memphis og 3 andre kan forlade Barcelona

Det er lykkedes for den argentinske forsvarer at bidrage med to mål og et enkelt oplæg i disse 15 kampe. Den 29-årige forsvarer har kontrakt med Ajax frem til 2023, men ønsker at rejse allerede i januar.