Har du overvejet at komme i gang med at sugardate? Sugardating er en helt ny verden inden for dating – og den er åben for alle. Sugardating er ofte en interaktion mellem en ældre velhavende person og en yngre sugarbaby, som i gengæld for selskab og intimitet modtager enten penge, gaver eller oplevelser. Læs med her og find ud af hvilke 3 gode fordele der er ved at sugardate. 

1. Du får nye og anderledes bekendtskaber 

Sugardating er en fantastisk mulighed til, at møde nye interessante mennesker på udenom din velkendte vennekreds. Oftest foregår sugardating mellem to personer, med en betragtelig aldersforskel, som man normalt ikke ville omgås i ens dagligdag.

På den måde kommer man ud af sin komfortzone og kommer til at få helt nye bekendtskaber i en anderledes, sjov og måske endda fræk dynamik. Uanset om du dater som sugarbaby eller sugardaddy, så er sugardating en fantastisk mulighed til at komme på en spændende date med nye interessante mennesker. 

2. Dynamikken er spændende og pirrende

Noget af det fedeste ved sugardating er den elektriske dynamik, der sker mellem dig og din sugardaddy eller sugarbaby. Der er noget helt særligt ved at blive trakteret og badet i luksus af en mere velhavende person, og på den anden side er der mange der finder det pirrende at få lov til at forkæle deres date med oplevelser og gaver.

Sugardating giver dig mulighed for at udforske disse nye dynamikker og kaste dig ud i et anderledes og måske frækkere datingliv, som du hidtil ikke har oplevet.

3. Du kan få lidt ekstra penge på lommen

Hvis du er sugarbaby, og altså går på date for at bliver forkælet lidt, så har du mulighed for at tjene lidt ekstra ind gennem dit datingliv. Det skal naturligvis aftales indbyrdes med din sugardaddy, men hvis penge er noget du gerne vil have ud af dit datingliv, så kan du med garanti finde en velhavende sugardaddy, som vil elske at forkæle dig med lidt ekstra lommepenge.

Det er altid en god ide at skabe en åben og ærlig kommunikation mellem dig og din sugardaddy, så i begge kender til hinandens forventninger før daten.