Er du også ved at få abstinenser? Vi har trods alt ikke fået vores faste fodboldfix i flere dage efterhånden!

Nuvel, der er selvfølgelig en grund til det, som nok kan få os til i stedet at gå og glæde os mere, end vi får rystelser over ikke at kunne se verdens bedste spillere duellere: For nu står den på næste omgang af EM-kvalifikationen!

Danmark spiller som bekendt lørdag aften mod Kasakhstan, inden menuen står på San Marino tirsdag i næste uge, men hvis du ikke kan vente, gør du faktisk klogt i at åbne for flimmerkassen allerede i aften, torsdag.

For der er nogle afgørende kampe på programmet i de andre grupper!

Norsk skæbnekamp og tre topopgør

Først og fremmest har Norge en ufatteligt vigtig kamp i gruppe A, når de skal en tur til Cypern. Sidstnævnte har tabt alle kampe i kvalifikationen indtil videre, men med to sejre, en uafgjort og to nederlag er normændene pisket til sejr, hvis de skal gøre sig håb om at holde fast i toppen af gruppen.

Spanien er nemlig to point foran Norge, selvom de har spillet en kamp mindre, og Skotland er stukket helt af med fem sejre ud af fem mulige og topper gruppen med 15 point.

Og netop gruppe A’s to tophold mødes faktisk også i aften, når Spanien tager imod Skotland.

I gruppe D tørner første- og andenpladsen sammen, når Kroatien (1) tager imod Tyrkiet (2), og i gruppe E spiller Albanien (1) skæbnekamp mod Tjekkiet (2), som med en sejr kan overtage førstepladsen med en kamp i baghånden.

  • 20:45 Albanien – Tjekkiet
  • 20:45 Cypern – Norge
  • 20:45 Kroatien – Tyrkiet
  • 20:45 Spanien – Skotland