Coronavirussen har bragt mange klubber ned på sine knæ. Det gælder både med økonomien, da man fortsat ikke må få fans på stadion, men også salg af merchandise, mad og spise.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

i AaB har man dog noget at smile over. De har nemlig fingrene i en vaskeægte guldfugl i form af den 16-årige målmand, Theo Sander.

Han har faktisk gjort det så godt, at han har tiltrukket opmærksomhed fra Juventus. Han har nemlig den seneste uges tid været på besøg til en prøvetræning i Juventus.

Det vides endnu ikke, om det kommer til at udmønte sig i et skifte fra AaB i Danmark til Juventus i Italien, men hovedpersonen selv kunne i hvert fald fortælle, at det var godt for ham at komme til træning i sådan en storklub.

“Jeg havde nogle samtaler dernede og trænede med. Så må vi se, hvad der sker. Det er altid fedt, at der er klubber, som vil have en. Så ved man, at man gør noget rigtigt ude på træningsbanen hver dag,” siger han til Nordjyske.

Han fortæller dog til selvsamme medie, at han faktisk hellere vil spille et andet sted. Han drømmer nemlig om at spille i England, men det betyder naturligvis ikke, at han ikke vil til Juventus – eller nogen anden klub i Italien.

LÆS OGSÅ: Bombe: AGF henter Hans Jørgen Haysen i SønderjyskE

Det ville nemlig heller ikke være helt dumt, mener Theo Sander.