AaB skal undvære en del af deres spillere i forbindelse med den kommande pokalkamp. Både Lucas Andersen, Lukas Klitten, Jacob Rinne, Oscar Hiljemark og Iver Fossum er nemlig blevet udtaget til den nye landholdstrup.

LÆS OGSÅ: Ståle om FCK-fyring: Skal stadig tælle til 10

Det vil sige, at de ikke kan spille med, når AaB skal spille mod AB onsdag i Sydbank Pokalen. Som følge af dette, er den fungerende cheftræner Peter Feher nødt til at ryste posen med spillere en smule.

Han ønsker dog ikke at beklage sig over situationen, da han understreger, at de fortsat har et slagkraftigt hold, selvom de må undvære de fem førnævnte spillere:

“Det er fedt at se spillerne blive belønnet med en landsholdsudtagelse efter deres holdindsats for AaB i den seneste gode periode, og jeg kan stadig stille et slagkraftigt hold til pokalkampen. Jeg har netop roteret lidt i kampene på det seneste for at holde alle spillere skarpe,” fortæller han i et interview med Nordjyske.

Det var ellers muligt for AaB at bede om en udsættelse af kampen. Til trods for, at det var muligt, er det en mulighed, som de har valgt ikke at benytte sig af i AaB. Det fortæller Meher også i sit interview med Nordjyske.

LÆS OGSÅ: Hvad er Messis kriterier for en kontraktforlængelse?

AaB og AB tørner sammen kl. 17.00 onsdag.