Trods konkurrence fra andre klubber, er Chelsea indstillet på at ville hente Paris Saint-Germain-profilen til Stamford Bridge

På det seneste er der begyndt at florere rygter om, at Premier League-klubben forsøgte at hente Marquinhos fra Paris Saint-Germain denne sommer.

LÆS OGSÅ: Ronaldo overhaler Messi som bedst betalte fodboldspiller

Historierne går på, at Chelsea var klar til at betale 560 millioner kroner for den 27-årige brasilianske spiller. Den franske storklub var dog ikke klar til at sælge ham til denne pris, ligesom forsvareren heller ikke selv ønskede at skifte.

Til trods for, at brasilianeren ikke viste interesse i et skifte til London, har de ikke intentioner om at give op. Efter sigende har de planer om at forsøge at hente ham igen næste sommer, men denne gang med et forbedret bud.

Ifølge det franske medie RMC Sport, er det dog ikke kun Chelsea, der har i sinde at prøve på dette. Angiveligt skulle Real Madrid nemlig også have vist interesse for den 27-årige forsvarer. Det franske medie melder dog, at Chelsea har planer om at overbyde Los Blancos.

The Blues skulle være klar til at betale 100 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 745 millioner kroner, for Marquinhos. Det vides dog ikke, hvad PSG forlanger for forsvareren, og om de overhovedet er interesserede i at sælge.

LÆS OGSÅ: Robert Lewandowski taler ud om Premier League-rygter

Marquinhos har været i klubben i mange år, da han blev hentet i italienske Roma i 2013. Siden da har han spillet 327 kampe for Paris Saint-Germain.