Chelsea er blevet sat i forbindelse med op til flere spillere forud for sommerens transfervindue. Nu ser det ud til, at Abramovich er klar til at finde den helt store pengepung frem. Det rygtes nemlig, at han vil hente Romelu Lukaku til klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Lewandowski vil til Premier League-klub til sommer

Lukaku har haft en ganske glimrende sæson for Inter, som er tæt på at sikre sig det italienske mesterskab. I denne sæson er det blevet til 27 mål på tværs af alle turneringer for den belgiske angriber. Denne statistik har angiveligt været nok til at få andre klubber på banen.

Han har blandt andet været sat i forbindelse med Manchester City. Nu kan The Sun dog fortælle, at den 27-årige Lukaku også er på radaren i Chelsea. Her har belgieren tidligere spillet, og nu vil de åbenbart have ham tilbage.

Det britiske medie skriver, at Chelsea er klar til at byde intet mindre end 90 mio. pund for Lukaku. Det er svarende til hele 770 mio. kr. Efter sigende skulle de have et ønske om at hente Lukaku, fordi de ikke stoler på Timo Werner, og fordi Erling Haaland ikke er realistisk at hente denne sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil tilbyde Messi tiårig kontrakt

Lukaku har været Inter-spiller siden 2019, hvor han blev hentet fra Manchester United. Hans nuværende kontrakt med den italienske klub løber frem til 2024.