Det siges, at Chelsea er på jagt efter en ny angriber, eftersom sommerens storindkøb af både Timo Werner og Kai Havertz ikke helt har haft den effekt, som de har ønsket.

LÆS OGSÅ: Atalanta ramt af tragedie: 21-årig spiller afgået ved døden

Efter sigende har Abramovich kun øjnene rettet mod én mand, og det er norske Erling Haaland, som i øjeblikket har stor succes i både Bundesligaen og Champions League.

Det er mediet Football365, der skriver, at Erling Haaland ifølge TuttoMercatoWeb skulle være den absolutte transferprioritet for Chelsea-ejer Roman Abramovich.

Mediet skriver også, at London-klubben har planer om at sikre sig den norske angriber allerede til sommer, til trods for, at hans frikøbsklausul på 584 millioner først bliver aktiv fra sommeren 2022.

Som følge af den store interesse fra flere andre storklubber, herunder både Manchester United, Manchester City og Real Madrid, mener man i Chelsea ikke, at man vil kunne konkurrere med disse klubber om Haalands underskrift.

Derfor skulle Abramovich være indstillet på at grave dybt i pengepungen, da han er villig til at betale hele 2,2 milliarder kroner for nordmanden til sommer, hvilket vil gøre norske Erling Haaland til den dyreste fodboldspiller nogensinde.

LÆS OGSÅ: Michael Laudrup: Derfor bliver Messi ikke i Barca

Ifølge Football365 vil man gå benhårdt efter angriberen til sommer, hvilket de også har planer om at gøre, selvom de ikke skulle kvalificere sig til næste sæsons Champions League.