Tilsyneladende har Chelsea ikke ville lade hverken Manchester United eller Liverpool hente den eftertragtede Dayot Upamecano i RB Leipzig uden kamp. Nu har de i hvert fald besluttet at melde sig ind i kampen.

LÆS OGSÅ: Trods cup-sejr: Solskjær er ikke tilfreds

I sidste sæson blev han kendt vidt og bredt, som en af de mest lovende forsvarsspillere i Europa. Ikke nok med det, har han fortsat sin udvikling, hvilket blot har medført, at hans efterspørgsel og pris er steget.

Både United og Liverpool har ham blandt andet på radaren, da de leder efter en ny central forsvarsspiller. Det er de dog ikke alene om, da Chelsea ifølge Daily Mail også har meldt sig ind i kampen om at hente franskmanden.

Chelsea leder nemlig efter en afløser til Thiago Silva på den lange bane. Den 36-årige viser et stort lederskab i forsvarskæden, men Chelsea er dog bevidste om, at han ikke har mange aktive år tilbage.

Ifølge Daily Mail skulle The Blues også have bekymringer omkring både Antonio Rudiger, Andreas Christensen og Fikayo Tomori. Især Rudiger og Tomori har givet udtryk for, at de gør sig overvejelser om at forlade Chelsea.

LÆS OGSÅ: Avis: Real Madrid-forsvarer ønsker at forlade klubben

I og med, at der er tvivl om de tre spillere på den lange bane, er Upamecano blevet et førende transfermål for The Blues. Den centrale forsvarer kan købes til en pris på omtrent 330 millioner kroner næste sommer, hvor en frikøbsklausul bliver aktiveret i hans kontrakt.