Torsdag aften tørnede Manchester United og AC Milan sammen i Europa League. I denne forbindelse ytrede AC Milan-legenden Franco Baresi sig lidt omkring De Røde Djævle fra England.

LÆS OGSÅ: Solskjær har endnu en på blokken: Holder øje med Milan-kaptajn

Faktisk har det fået den tidligere forsvarsspiller til at pege på, hvilken Manchester United-spiller, han gerne så som spiller i AC Milan. I denne forbindelse var det Marcus Rashford hans valg faldt på, og han gav den engelske angriber flere rosende ord med på vejen, da han udtalte sig til fodboldmediet Goal.

“Jeg kan godt lide Marcus Rashford, han er en ekstraordinær spiller. Han ville ikke være dårlig for Milan, han kan spille alle positioner oppe foran, så det ville være en rar fordel,” sagde han, og fortsatte:

“Rashford er en moderne angriber, der har alt, hvad der skal til for at gøre det rigtig godt. Han har allerede vist og gjort mange ting, og han besidder en masse kvalitet.”

Til trods for de mange pæne ord, var det ikke noget, han fik mulighed for at bevise torsdag. Han var nemlig ikke på banen torsdag aften, da han sad ude med en skade.

LÆS OGSÅ: Maguire vil have denne midtstopper som sin partner

I denne sæson har han dog præsteret på fornem vis, da han i 2020/21-sæsonen står noteret for at have leveret 18 mål og 12 oplæg i 43 optrædener.