Der er lagt op til et spændende opgør mellem Manchester United og AC Milan i Europa League. De to hold kommer til at tørne sammen over to omgang i ottendedelsfinalerne i Europa League.

LÆS OGSÅ: Officielt: Nu har Manchester United fået en sportsdirektør

Det første af to opgør bliver afviklet torsdag aften på Old Trafford, hvor Manchester United-truppen kan glæde sig over, at AC Milan er nødt til at stille med en mangelfuld trup. Den italienske klub kommer nemlig til at mangle en række stjerner.

AC Milan bliver blandt andet nødt til at undvære Zlatan Ibrahimovic. Det er naturligvis ikke blot et tab for AC Milan, men også for de mange seere. Den svenske stjerne er næsten altid garant for underholdende fodbold.

Foruden Zlatan må de do også undvære fem andre profiler. Her er der tale om Theo Hernandez, Mario Mandzukic og Ismael Bennacer, Hakan Calhanoglu og Ante Rebic, der alle må blive i Milano.

Det har AC Milan bekræftet på deres officielle hjemmeside, hvor de også løfter sløret for 19 spillere, der er blevet udtaget til opgøret mod Manchester United:

A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tatarusanu; Calabria, Dalot, Gabbia, Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Tomori; Castillejo, Diaz, Kessie, Krunic, Meite, Saelemaekers, Tonali; Leao, Tonin.

LÆS OGSÅ: Bruno vil ikke forlænge med United: Vil først have opfyldt dette krav

Det første opgør mellem AC Milan og Manchester United i Europa League bliver spillet på Old Trafford, og sættes i gang kl. 18.55 dansk tid.