Manchester United-back er efter sigende højt på ønskelisten i Serie A-klubben AC Milan, som ønsker, at han skal skrive under på en permanent aftale.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-angriber: Manchester United har brug for fire nye spillere

Den 21-årige Diogo Dalot skiftede til San Siro på en lejeaftale i oktober, efter kun at have været på banen for De Røde Djævle én gang. Han fik nemlig kun spilletid i opgøret mod Brighton i Carabao Cup.

Det italienske medie Tuttosport rapporterer, at AC Milan overvejer at hente Dalot på en permanent aftale, til trods for, at låneaftalen ikke har nogen købsoption.

United nægtede angiveligt at indskrive en købsklausul, da Old Trafford-ledelsen fortsat er overbeviste om, at den unge portugiser bliver en topstjerne i fremtiden.

Serie A-klubben menes at være imponeret over hans indflydelse i den italienske klub hidtil. Af denne grund er af de også af den opfattelse, at han kan have en stor fremtid i klubben.

Dalot gjorde sig særligt bemærket i Europa League, hvor han leverede et forbløffende mål og oplæg mod Sparta Prag. Målet skabte overskrifter i store dele af Europa.

Det har tidligere været rapporteret, at Milan var ivrige efter at indlede forhandlinger om en permanent transfer i januar, hvor Stefano Poli anerkendte hans potentiale.

Han blev oprindeligt hentet til Manchester United i 2018, hvor de købte ham for 19 millioner pund i Porto. Det vides endnu ikke, om han vil retur til den engelske klub, for at bevise sit værd.

LÆS OGSÅ: Solskjær har fortsat spillernes opbakning

Han skrev under på en femårig aftale med Old Trafford-klubben, men efter blot 65 minutters spilletid i Premier League i 2019/20-sæsonen, ser Dalot måske sine muligheder som værende bedre i Milan.