Ole Gunnar Solskjær åbnede for nyligt op omkring sin tid i Manchester United. Det gjorde han i et interview med The Athletic.

I interviewet kom han ind på en af de mest omdiskuterede beslutninger under hans ledelse: Nemlig beslutningen om at hente fodboldikonet Cristiano Ronaldo hjem til Old Trafford.

I sommeren 2021 blev Ronaldo hentet til Manchester United, lige for næsen af bysbørnene fra Manchester City.

Solskjær fortæller i interviewet, at det var en svær beslutning. Han følte, at United var nødt til at tage chancen med den store stjerne. Det viste sig dog hurtigt, at opholdet ikke blev den store succes.

Ifølge den tidligere manager føltes det helt rigtigt, da underskriften blev sat, og det det føltes rigtigt for fansene til Newcastle-kampen, hvor Old Trafford kogte – her scorede Ronaldo endda to gange.

Trods den umiddelbare succes, begyndte tingene at gå ned ad bakke for klubben. Med kampe mod stærke modstandere som Manchester City, Liverpool, Tottenham, Leicester, Chelsea og Arsenal, samt Champions League-kampe, blev det en udfordrende periode for holdet.

Solskjærs tid i Manchester United sluttede efter et 1-4-nederlag til Watford.

Han husker tilbage på den skæbnesvangre kamp, hvor han ikke kunne se, at spillerne løb for hinanden. Så han fortalte spillerne i pausen, at det nok var sidste gang, at de skulle arbejde sammen.

Ganske rigtigt. For dagen efter blev Solskjær kaldt ind til et møde med klubbens viceformand, Ed Woodward, og blev fyret.