Jules Koundé har et stort ønske om at tage det næste skridt i sin karriere, hvorfor han ønsker at forlade Sevilla denne sommer.

Det bliver næppe svært for ham at gøre denne drøm til en realitet, da han er en yderst eftertragtet herre, der er på radaren i flere forskellige klubber.

– LÆS OGSÅ: Dortmund henter Ajax-profil som Erling Haaland-afløser

Blandt andet er han at finde på radaren i flere klubber i Premier League, herunder Chelsea og Newcastle, som skulle være klar til at hente ham.

Fælles for de interesserede Premier League-klubber er, at de skulle være klar til at betale hans frikøbsklausul og tilbyder ham en fyrstelig hyre.

Til trods for, at det økonomisk set ville give bedre mening for både Sevilla og Koundé, at han sendes til Premier League, er det Barcelona, der fører kampen om ham.

Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo, der også skriver, at der er én grund til, at det forholder sig på denne måde.

En ting er, at Koundé selv skulle være meget interesseret i at spille under Xavi, men det er faktisk Joan Laportas gode relation til Sevilla, der skyld i deres position.

Hans gode relation til Sevilla kan nemlig ende med at sikre, at den spanske klub kan købe Koundé til en mere favorable pris, end hvad de engelske klubber skulle være klar til at betale.

– LÆS OGSÅ: Christian Eriksen har afvist Manchester United – af én grund

Hertil har der også været forlydender om, at en spiller kan komme med i byttehandlen, hvilket Joan Laporta kan hjælpe med at føre til dørs. Her har Sergino Dest bl.a. været nævnt som mulighed.