Manchester City har vundet kampen om Erling Haaland, mens nordmanden har sikret sig en yderst lukrativ kontrakt.

Der har været mange meldinger om Erling Haalands lønkrav. Flere medier har blandt andet skrevet, at han og City var blevet enige om en ugeløn på 500.000 pund.

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Erling Haalands nye klub

Efter bekræftelsen af, at han skifter fra Dortmund til Manchester City denne sommer, er det blevet afsløret, at hans ugeløn ikke er helt så høj.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at han ikke kan betale huslejen. Ifølge den italienske journalist Fabrizio Romano har Haaland nemlig sikret sig en ugeløn på 375.000 pund, hvilket svarer til 3,2 millioner kroner.

Det betyder, at nordmanden bliver den bedst betalte spiller i den engelske klub, men han kommer ikke til at sprænge lønbudgettet i det omfang, der tidligere har været forlydender om.

Fabrizio Romano skriver desuden, at Haaland vil skrive under på en kontrakt, der løber frem til juni 2027. Det betyder, at han gennem kontraktperioden kommer til at få næsten 850 millioner kroner i løn.

LÆS OGSÅ: Medie afslører: Derfor gik Real Madrid glip af Haaland

Ydermere har den anerkendte journalist også afsløret, at størrelsen af hans frikøbsklausul har været overdrevet. Flere medier har skrevet, at den lyder på 75 millioner euro, men i realiteten lyder den på 60 millioner euro.