Lionel Messi ønskede sidste sommer at forlade Barcelona. Dengang rygtedes det, at han ville skifte til enten PSG eller Manchester City. Af juridiske årsager endte han dog med at blive i den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Chokerende afsløring: Barca-spiller vil lave ‘det forbudte skifte’

Denne sommer har der også været utallige rygter om Messis fremtid. Blandt andet har der været forlydender om, at han ville skifte til PSG, hvor han ville blive genforenet med Neymar.

Tilsyneladende har der også været dialog mellem PSG og Messi, men det endte ikke som den franske klub håbede. De tilbød ham ‘alt, hvad penge kan købe’, men det var ikke nok til at overtale ham.

“PSG var meget sikre på at hente Messi,” fortæller journalist Marcelo Bechler, der var manden, der afslørede Neymars skifte til PSG.

“De tilbød ham alt, hvad penge kan købe. Neymar ville virkelig gerne spille med sit idol igen. Messi vil blive i sit livs klub, Barca,” tilføjer han.

Såfremt Barcelona ikke havde standet Lionel Messis skifte sidste sommer, kunne Paris Saint-Germain potentielt have været hans destination. Efter sigende var de klar til at tilbyde ham en attraktivt kontrakt.

Da Messi ikke ønskede at indgå i et juridisk slagsmål med Barcelona, besluttede han at blive i klubben. Det satte dog ikke en stopper for rygterne om, at den nu 34-årige argentiner ville forlade klubben, da man vidste, at hans kontrakt ville udløb i år.

I år har Messi også modtaget et tilbud fra PSG, hvilket han har afslået. Paris-klubben planlagde angiveligt endnu et tilbud, men Messi gjorde det klart, at han ikke havde i sinde at forlade Barcelona.

LÆS OGSÅ: Rygtes til Manchester United: Så meget vil Atletico Madrid have

Det forventes, at Lionel Messi underskriver sin kontraktforlængelse med Barcelona, når han vender hjem fra sin ferie om få dage.