FC Barcelona har allerede taget afsked med én ung spiller i dette transfervindue. Nu siger de også farvel til Yusuf Demir.

FC Barcelona har indgået en aftale om at afslutte Yusuf Demirs lejeophold. Det unge talent forlader derfor Camp Nou. Det skriver Football-Espana.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta vil sælge 20-årigt Barca-talent for 150 millioner

Blot 18-årige Yusuf Demir blev hentet til Barcelona på en sæsonlang lejeaftale forud for denne sæson.

Den unge kantspiller nåede at spille seks kampe i La Liga. I alt blev det til ni kampe for Demir i Barcelona-trøjen. Årsagen til, at det ikke blev til flere er, at det vil have udløst hans købsoption.

Da Barcelona ikke var overbevist at Demirs præstationer, var det ikke en situation, den catalanske klub ville ud i. I stedet for at bænke ham, har de besluttet at ophæve hans lejeaftale.

FC Barcelona har bekræftet nyheden om, at de har ophævet hans lejekontrakt. Det betyder dog ikke, at den 18-årige skal ud og finde sig en ny klub.

Den 18-årige Yusuf Demir kommer nemlig til at vende tilbage til Østrig og sin tidligere klub Rapid Wien. Det er dog sandsynligvis kun for en kort stund, da han er en eftertragtet spiller, der er på radaren i flere klubber.

Demir er derfor allerede blevet kædet sammen med et skifte til en ny klub. Blandt andet har der været rygter om, at han kan skifte til en af de store klubber i Bundesligaen. Han kan dog også sagtens have andre muligheder.

Det står ikke klart, om Barcelona har været nødt til at betale den østrigske klub for at afslutte lejeopholdet tidligt. Det vil dog spare dem for penge, da de ikke længere skal betale løn til Yusuf Demir.

LÆS OGSÅ: Opgør mellem Tottenham og Chelsea stoppet: Fan fik brug for akut lægehjælp

Ganske vist var Demirs ikke blandt de bedst betalte i klubben, men det hjælper alligevel på deres samlede lønudgifter. Havde de givet ham en kamp mere, havde det kostet dem 10 millioner euro.