Rygtet om, at Cristiano Ronaldo kan være på vej væk fra Manchester United til fordel for AS Roma, er nu blevet afvist.

I de seneste dage har der været et rygte om, at Cristiano Ronaldo kan være på vej væk fra Manchester United, for at blive genforenet med José Mourinho i AS Roma.

– LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Joakim Mæhle

Dette har været på tale, da der har været tvivl om, hvoridt Erik ten Hag mener, at den portugisiske stjerne faktisk passer ind i det system, han vil implementere på Old Trafford.

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er der dog ikke nogen chance for, at Cristiano Ronaldo ender med at blive genforenet med portugisiske José Mourinho i den italienske hovedstad.

Grunden til, at det ikke kommer til at ske, selvom den femdobbelte Ballon d’Or-vinder beslutter sig for at forlade De Røde Djævle, er meget simpel: Roma har ganske enkelt ikke råd til det.

Cristiano Ronaldo har ikke selv givet antydning af, at han har i sinde at blive på Old Trafford. Omvendt har han dog heller ikke givet udtryk for, at han har et ønske om at forlade den engelske klub.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Koundé: Dette er de klar til at betale

Medmindre Erik ten Hag beslutter sig for, at han vil være bedre tjent uden Ronaldo, ser det ikke ud til, at den 37-årige stjerne har planer om at forlade Manchester denne sommer.