Erling Haalands agent har gjort det klart, at han har ‘nøglen’ til at forlade Manchester City, hvis han skulle ønske dette.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der har været spekuleret en del i, hvad fremtiden har at byde på for Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente Barca-stjerne til sommer

Den norske stjerne har kontrakt med Manchester City frem til juni 2027, men det har været på tale, at han kan forlade den engelske klub før tid.

Blandt andet har det været på tale, at han kan skifte til Real Madrid i juni 2024, hvor han efter sigende skulle have en frikøbsklausul, som en interesseret klub kan udløse.

Og nu har hans agent, Rafael Pimenta, der har taget over efter afdøde Mino Raiola, bekræftet, at Haaland har ‘nøglen’ til at kunne forlade City, hvis han vil.

“Jeg går ind for frihed. Det er min kamp. Jeg siger altid, at en af mine prioriteter som agent er at tilbyde spilleren det, jeg kalder ‘nøglen til døren’. Når spilleren skifter til en klub, gør jeg alt, for at skabe betingelserne for, at nøglen til døren er i hans hænder,” sagde hun i et interview med AS.

LÆS OGSÅ: Erik ten Hag reagerer på Eriksen-skade

Da hun blev spurgt, om det også er tilfældet for Haaland, svarede hun: “Jeg vil svare generelt. Jeg har lavet alle kontrakterne for dette bureau i de sidste 25 år. Alle sammen. Der var ikke en eneste gang, en spiller sagde: ‘Jeg vil væk’, og han ikke kunne gøre det,” lød det.