Manchester United er altid på udkig efter unge talenter, der kan styrke deres trup. I sommer havde de også flere talenter på radaren, hvoraf en af dem var Ismaila Sarr.

LÆS OGSÅ: Arsenal forsøgte at leje Barcelona-spiller, før de hentede Martin Ødegaard

Det har hans agent bekræftet over for mediet PanAfricanFootball. Her fortalte han, at De Røde Djævle ikke blot havde ham på radaren, men faktisk forsøgte at bringe den unge Watford-winger til Manchester. Det lykkedes dog ikke for dem.

Det var dog bestemt ikke kun Manchester United, der udviste interesse for Ismaila Sarr. Det var der nemlig også andre klubber, der gjorde, hvilket blandt andet omfatter Liverpool. Det fortæller hans agent Thierno Seydi, der dog også fortæller, at denne handel heller ikke blev til noget.

Som angivet tidligere, forsøgte The Red Devils også at skrive kontrakt med den 22-årige winger. Det blev dog ikke til noget, da de ikke kunne blive enige om en lejeaftale med Watford, som de begge kunne være tilfredse med.

“I løbet af sommeren ønskede de at skrive kontrakt med ham. I sidste øjeblik tilbød de en lejeaftale uden en købsoption,” sagde Seydi til PanAfricanFootball, hvilket han fulgte op med:

“Watford accepterede ikke dette bud, da de ville have, at lejeaftalen skulle indeholde en købsoption.”

LÆS OGSÅ: Nu har Raiola sagt stop: Vil ikke mere

Derfor spiller Ismalia Sarr fortsat for Watford, som han ifølge Transfermarkt har spillet 25 kampe for i denne sæson på tværs af Championship og FA Cup. I disse kampe er det blevet til fem mål og seks oplæg for den 22-årige winger.