Nu har en yderst chokerende historie set dagens lys.

Andre Cury, der er agent for Barcelona-købet Vitor Roque, er kommet med en stor afsløring i et interview med El Larguero.

Her lagde han ikke skjul på, at Barcelona var tæt på at købe Vinicius Jr i Flamengo.

Den brasilianske stjerne havde længe været et af de mest lovende talenter i hjemlandet. Derfor var Real Madrid også ivrige efter at hente ham, hvilket de betale 46 millioner euro for. Han ankom til den spanske klub som 18-årig i 2018.

Siden da har han udviklet sig meget, og er i dag en af sportens helt store stjerner.

Det hele kunne dog være endt meget anderledes. Ifølge Cury, som dengang var talentspejder for Barcelona, arbejdede Barcelona faktisk også på at hente Vinicius Jr.

Den catalanske klub havde arbejdet hårdt på det i flere år, men pludselig foretog hans agenter en kovending og valgte i stedet Real Madrid:

“Vinicius tog til Madrid, fordi hans agenter valgte for ham. Vi havde arbejdet på aftalen i tre år, og hans agenter forrådte os”, sagde han.

Cury sagde endda, at Real Madrid ikke rigtigt vidste, hvem Vinicius Jr var. De fik først øjnene op for ham, da de hørte om Barcelonas interesse i ham.

Ikke nok med det, så hævdede han også, at Vinicius Jr faktisk er – eller var – Barcelona-fan. Derfor kan det virke en anelse underligt, at han er endt med at spille for klubbens største rivaler.

“Madrid kendte ikke engang spilleren. Han fortalte mig, at han græd ved 6-1-sejren over PSG. Han fortalte mig det”, sagde Cury.