Barcelonas tidligere talentspejder i Sydamerika André Cury spillede en central rolle i Neymars skifte til Barcelona, og han fortæller nu, at Neymar og Barcelona kommer til at spille sammen igen – og endda i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

André Cury har været med til at skaffe spillere som Yerry Mina, Arthur og Paulinho til Camp Nou, og han var ligeså vigtig i Neymars skifte til Barcelona i 2013, og han var også med, da Neymar var ved at skifte tilbage til Barcelona.

Han overrasker nu ved at sige, at Lionel Messi og Neymar dog kommer til at spille sammen igen.

“Messi og Neymar kommer til at spille sammen igen, men ikke i PSG. Det bliver i Barca. Jeg vil elske at se Neymar sammen med Messi igen, men jeg vil have, at det er i Barca. Jeg tror ikke på, at det kan lade sig gøre i andre klubber. Det bliver i Barca, hvor de aldrig nogensinde burde være blevet skilt ad til at starte med. Jeg ville blive meget lykkelig hvis de blev forenet i Barca igen,” siger han til André Cury til El Litoral.

“For to år siden bad Barca mig om at hente Neymar tilbage, og det forsøgte vi. Vi manglede meget lidt for at få handlen igennem og bringe ham tilbage til Barcelona. Neymar ved dog, at han altid er velkommen i Barca, for tilhængerne ved, at han begik en fejl ved at rejse.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

“Efter min mening er Joan Laporta en meget god præsident for Barca og jeg er sikker på, at han mere end nogen anden kan lykkes med at genforene Messi og Neymar i Barca. Jeg tror ikke, at Messi forlader Barca – det gør han ikke. Han bør slutte sin karriere i Europa i Barca-trøjen.”