Liverpool har i flere sæsoner været stærkt afhængige af deres offensivspiller Mohamed Salah. Han kom til klubben i 2017, og siden har han været en vital brik i angrebet for Premier League-klubben.

LÆS OGSÅ: Champions League får nyt format: Det kommer det til at betyde

Den 28-årige Liverpool-topscorer har nemlig formået at score hele 118 mål i blot 189 kampe. Ifølge Eurosport kan det dog meget vel snart være slut med, at Salah leverer kasser for de engelske mestre.

Efter sigende skulle den egyptiske spiller nemlig være yderst utilfreds i Liverpool, hvilket skulle skyldes, at Jürgen Klopp flere gange har besluttet at skifte ham ud. Det gjorde han senest i kampen mod Chelsea, hvilket Salah var meget uforstående over for.

I løbet af denne sæson er Mohamed Salah blevet skiftet ud en del gange i de kampe, Liverpool har spillet. Det er angiveligt et af de aspekter, der har været med til at påvirke, at han nu har et ønske om at forlade Anfield.

Og det ser ud til, at han er meget indstillet på, at han i fremtiden skal spille i La Liga, for ifølge Eurosport har han agent nemlig planlagt møder med både Real Madrid og FC Barcelona i de kommende uger.

LÆS OGSÅ: Transfer-rygte: Alabas agent er nået til enighed med Barcelona

Det er naturligvis møder, der er blevet planlagt med henblik på at tale om en transfer til sommer.