I kølvandet på Danmarks sejr over Island i Nations League, har den islandske landstræner Erik Hamren besluttet at lave en række ændringer i truppen forud for det kommende opgør mod England.

LÆS OGSÅ: Avis: Ajax brød corona-regler inden FCM-kamp

Det har medført, at en række spillere forlader truppen, for at gøre plads til andre spillere. Blandt andet må FCK-stopper Ragnar Sigurdsson forlade truppen. Det samme er gældende for Aron Einar Gunnarsson, Alfred Finnbogason, Gylfi Sigurdsson, Johann Berg Gudmundsson og Vidar Örn Kjartansson.

I stedet er der blevet gjort plads til AGF-kantspiller Jon Dagur Thorsteinsson, der har fået en plads på A-landsholdet, efter at have spillet med U21-landsholdet søndag.

Ligeledes er OB-angriber Sveinn Aron Gudjohnsen også blevet udtaget til onsdagens opgør. Herudover har Erik Hamren også valgt at udtage Alfons Sampsted, Andri Fannar Baldursson, og Isak Bergmann Johannesson til kampen.

LÆS OGSÅ: Gareth Bale: “Vi vidste, at Irland ville gøre det svært”

Erik Hamren har valgt at trække sig som landstræner for det islandske landshold. Derfor er kampen mod England den sidste kamp, hvor han vil være i spidsen.