Agüero er villig til at spille med Messi - men ikke i Manchester City

Nicolai Busekist — 18. nov 2020 11:49
Foto: Shutterstock

Da Luis Suárez flyttede til Atletico Madrid blev Barcelona efterladt uden deres foretrukne angriber til 2020/21-sæsonen. De har fortsat Antoine Griezmann og Martin Braithwaite, men ingen af dem ser dog ud til at være Ronald Koemans foretrukne valg.

LÆS OGSÅ: Ronaldo og Ronaldinho udtaler sig om Messi vs Cristiano

Der er dog en række interessante mulige alternativer, som Barcelona kan overveje. En af dem er, ifølge Jose Alvarez fra El Chiringuito TV, der er tæt ven til spilleren, at Sergio Aguero flytter til Barcelona i næste sæson.

Det kan vise sig at være interessant for Barcelona, da spilleren frit kan forhandle med enhver klub fra januar og frem, da Manchester Citys kontrakt vil udløbe snart. Og man ved, at Barcelona er på markedet efter en ny angriber.

En af de klare fordele forbundet med at hente Aguero til Barcelona er, at ham og Messi er gode venner, og spiller sammen på det argentinske landshold. Derfor er der allerede en kemi mellem de to spillere, og Manchester City-spilleren vil gerne spille med sin landsmand i næste sæson.

Bolden er dog for tiden på Barcelonas banehalvdel. Derfor er det op til dem at finde ud af, om det er en konstellation, de ser fungere. Her skal de dog have med i overvejelserne, at hans alder medfører, at han ikke just er en langsigtet løsning.

LÆS OGSÅ: Juventus-profil tiltrækker opmærksomhed fra Barcelona

Det er dog alligevel en løsning, der er værd at overveje for Ronald Koeman og Barcelona.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere