Sergio Agüero har valgt at tage afsked med de ansatte i Manchester City med manér. Det skriver det engelske medie The Ahtletic.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Alba på rygter om Barca-exit

Det velrenommerede medie skriver, at Sergio Agüero har valgt at købe et ur fra enten Hublot eller Tag Heuer til alle ansatte i førsteholdets bygning i Manchester City.

Det betyder, at han har købt gaver til mere end 60 personer, og hvert af de 60 ure koster mellem 8.500 og 70.000 kroner, skriver The Athletic. Derfor er det bestemt ikke en lille pose penge, der er blevet brugt på det.

Desuden har han sørget for, at alle urene har fået indgraveret teksten ‘Gracias! Kun Agüero’ på bagsiden.

Ikke nok med, at han besluttede at give hver ansat et dyrt ur, valgte han også at give de ansatte en mulighed for at vinde hans nye Range Rover Evoque.

Den argentinske angriber uddelte et lod til alle ansatte, hvorefter en vinder blev udtrukket. Det endte med at være en ‘kit man’, der blev den heldige vinder af den dyre bil.

Selvom det allerede lyder vildt, så stopper det dog ikke her. Ifølge The Athletic valgte The Athletic nemlig også at efterlade en stor sum penge til en pengegave, som spillerne giver til de ansatte to gange om året.

LÆS OGSÅ: Stiller høje krav: Barca har svært ved at nå til enighed med Moriba

Agüero blev hentet til Manchester City for 300 millioner kroner i sommeren 2011. Derfor har han en lang historie i klubben, og han var tydeligt berørt, da han havde spillet sin sidste kamp for den engelske storklub.