Sergio Agüero lægger ikke skjul på, at han skiftede til Barcelona med forventningen om at spille med Lionel Messi

På trods af, at han endnu ikke har fået sin officielle debut for FC Barcelona, har det været en begivenhedsrig tid for Sergio Agüero. Der er nemlig sket mange ting siden den argentinske stjerne blev hentet til klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil hente to verdensstjerner på fri transfer

I et interview med avisen El Pais fortæller han nu, at han ikke var i tvivl om, hvorvidt det var den rette beslutning, da han fik muligheden for at skifte til Barcelona.

Ydermere afslører han dog også, at han kom til klubben med en klar forventning om, at han skulle spille side om side med Lionel Messi. Kort efter ankomsten stod det dog klart, at det ikke ville blive tilfældet.

“Jeg kom med forventningen om at spille med Leo og at et godt hold ville blive sammensat, hvilket klubben forsøgte at gøre. Da Barca kontaktede mig, var jeg fuldstændig ligeglad med det økonomiske. Jeg vil hjælpe holdet, hvor end jeg kan’, fortæller Agüero til El Pais.

“Det var et chok. Han var rigtig ked af det. Jeg kunne ikke tro det, da jeg hørte det. Den lørdag tog jeg hjem til ham i hans hus, og jeg prøvede at få ham til at glemme det, der var sket. Jeg kunne se, at han ikke havde det godt, så jeg forsøgte at få ham på andre tanker,” fortsætter han.

Den argentinske profil har været på sidelinjen siden ankomsten til den catalanske klub, men er nu vendt tilbage til træning med resten af truppen. Angriberen ved dog godt, at det kræver hårdt arbejde at spille sig ind på et hold som Barcelona.

LÆS OGSÅ: Bartomeu bekræfter: Vi fik et bud på ham på 1,1 milliarder

For nylig spillede Agüero 30 minutter i en træningskam mod Cornellà, hvor han også scorede et mål. Det forventes, at argentineren kan spille i kampen mod Valencia på søndag, men han vil dog næppe være med fra start.