Der er ikke lang tid til, at Sergio Agüero har spillet sin sidste kamp for Manchester City.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse spillere bør Manchester United hente til sommer

Det har han selv gjort klart mandag aften på de sociale medier. Her han han meldt ud, at han har i sinde at forlade den engelske klub, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Det vil sige, at han forlader Manchester City, hvor han har spillet i næsten ti år. Det må dog siges, at han gør det med værdighed, da han bryste sig af at være den mest scorende spiller i klubbens historie.

I denne forbindelse har den argentinske stjerne skrevet et afskedsbrev, som han har delt på sine sociale medier. Blandt andet er det blevet delt på hans Twitter-profil. Du kan læse hele brevet herunder:

Når en cyklus slutter, opstår der mange følelser.

Jeg har en enorm følelse af tilfredshed og stolthed i mig over at have spillet for Manchester City i ti sæsoner, hvilket er unormalt for en professionel fodboldspiller i disse dage.

Ti sæsoner med kæmpe bedrifter, og hvor jeg var i stand til at blive klubbens rekordmålscorer og skabe et uforgængeligt bånd med alle dem, der elsker klubben – folk, der altid vil være i mit hjerte.

Jeg kom i løbet af rekonstruktionsæraen i 2011 og via ejernes vejledning og bidrag fra mange spillere, har vi gjort os fortjent til en plads blandt de bedste i verden.

Opgaven om at forblive i den velfortjente og privilegerede position er op til andre. Hvad angår mig selv, vil jeg fortsætte med at gøre mit ypperste resten af sæsonen i bestræbelserne på at vinde flere titler og give mere glæde til fansene.

LÆS OGSÅ: Transferguru: Liverpool er i dialog med Bundesliga-stjerne om kontrakt

Derefter starter et nyt kapitel med nye udfordringer, og jeg er klar til at møde dem med samme passion og professionalisme, som jeg altid har dedikeret for at kunne konkurrere på højeste niveau.