Sergio Agüero er stadig på ferie, efter sin deltagelse ved Copa America. Derfor har han endnu ikke sluttet sig til Barcelona-truppen, der er i gang med at forberede sig til den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Nu blander La Liga-klubberne sig i Messi-situationen

Det betyder dog ikke, at han ikke har fokus på sin fremtid i klubben. Tværtimod har han besluttet at gennemgå en helt særlig behandling, for at kunne forlænge sin karriere. Den tidligere Manchester City-spiller er nemlig ikke helt ung længere.

Den 33-årige argentiner har besluttet at gennemgå en stamcellebehandling i sine knæ, skriver Marca. Formålet med denne behandling skulle ifølge den spanske avis være at regenerere brusk i begge hans knæ.

Det er dog ikke hans kontrakt med Barcelona, der har fået ham til at gennemgå behandlingen. Derimod besluttede han allerede inden kontraktunderskrivelsen, at han ville have udført stamcellebehandlingen. Angiveligt skulle han dog være blevet yderligere motiveret af Dr. Robert Soler.

I den nyligt overståede 2020/21-sæson måtte Agüero sidde på sidelinjen i hele 24 kampe, da han pådrog sig en knæskade. Denne skade tvang ham i sidste ende til at lade sig operere, da han ellers ikke ville kunne vende tilbage til banen.

LÆS OGSÅ: Rygtes væk: Nu har Barca besluttet Araujos fremtid

Til trods for, at det ikke er normen blandt fodboldspillere og andre atleter, at man får udført en sådan behandling, er Agüero dog ikke den første, der har fået udført en stamcellebehandling. Atleter som både Pau Gasol, Rafa Nadal, Carles Puyol, Martin Ødegaard og Erik Lamela har truffet samme beslutning.