Ajax er efter sigende interesseret i at hente Sergino Dest retur i en byttehandel med Noussair Mazraoui og Nicolas Tagliafico.

Mazraoui og Tagliafico har begge to været rygtet til Camp Nou forud for 2022/23-sæsonen. Her kan de blive hentet til som forberedelserne til et liv uden Dani Alves og Jordi Alba.

LÆS OGSÅ: Spotify-aftale kommer til at indbringe Barcelona milliardbeløb

De catalanske giganter hentede Sergino Dest til klubben i 2020 for 18,9 mio. pund. Til trods for den korte tid i klubben, har han flere gange været rygtet væk – blandt andet til Chelsea.

Ifølge Fichajes har Ajax indstillet sig på, at de skal sige farvel til Mazraoui og Tagliafico til sommer. Derfor har de i sinde at tilbyde Barcelona en byttehandel, hvor de vil hente Dest retur til klubben.

Det spanske medie skriver, at det kan blive vanskeligt for den hollandske klub at nå til enighed med Barcelona om en sådan aftale.

Angiveligt ser der dog hellere, at de kan nå til enighed med Barcelona, end at Mazraoui ender med at rejse til en klub såsom Aston Villa, Leicester City eller Everton.

LÆS OGSÅ: PL-klub har kontaktet Bayern: Vil hente Müller til sommer

Dest nåede at score to mål og lave seks oplæg i de 38 kampe, han nåede at spille for Ajax, inden han skiftede til Barcelona, hvor han har leveret tre oplæg i 19 kampe.