Tirsdag aften tager FC Midtjylland imod Ajax på MCH Arena i Herning. Her tørner de sammen i et Champions League-opgør, hvor hollænderne mangler en stor del af deres spillertrup på grund af coronavirus.

LÆS OGSÅ: Tre yderligere Ajax-stjerner er fløjet til Herning

Ajax-træner Erik ten Hag har gjort det meget klart, at han ikke vil undervurdere FC Midtjylland. Ifølge ham selv er det et meget irriterende hold at spille mod. Det har han udtalt til Tellerreport.

“FC Midtjylland er et meget motiveret hold, og det er et meget irriterende hold at spille mod. Det kræver, at vi er uigennemtrængelige,” sagde Ajax-træner Erik ten Hag til Tellerreport.

I samme interview fortæller han også, at han er nødt til at lave om på sin opstilling, da en stor del af Ajax-truppen er ramt af coronavirus, og derfor ikke kan deltage i opgøret mod FC Midtjylland.

“Det kan være, at der er en eller to spillere, der kommer til at spille på en anden position end normalt. Men det skal vi altid forholde os til, for det er derfor, jeg så ofte har roteret. Vi skal præstere,” siger han også til Tellerreport.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland-anfører: “Vi har muligheden for at lave et resultat”

Tirsdagens kamp mellem Ajax og FC Midtjylland fløjtes i gang kl. 21.00.