Sport har forleden skrevet, at man i Barcelona har fået styr på tingene, hvorfor Ronald Koeman har modtaget stor opbakning fra hele spillertruppen. Det er noget, som Jordi Alba bekræfter, da han lod sig interview af avisen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United forlænger med endnu et stortalent

“Jeg har altid haft Koemans støtte. Han er en legende i Barca og en træner som taler ansigt til ansigt med alle spillerne. Det er noget af det vigtigste,” siger han, hvorefter han kommenterer på Koemans trænerarbeje.

“Koeman gør et rigtig godt stykke arbejde og alle os spillere reagerer godt på alt hvad han beder os om. Det er ikke min beslutning om han skal fortsætte, men det er klart, at han gør et fantastisk arbejde for Barca og for os alle,” afsluttede han.

Ronald Koeman skulle ikke blot have spillertruppens støtte, men også Laporta. Det fortalte han, da han blev indviet som Barcelonas nye klubpræsident, og det er på trods af, at han skulle have et godt øje til Julian Nagelsmann fra RB Leipzig i Bundesligaen.

Koeman og Alba er dog før stødt på hinanden, da Alba spillede for Valencia B tilbage i 2007/08-sæsonen, hvor han mødte Koeman, som på daværende tidspunkt var træner for førsteholdet i Valencia, men som bekendt er de nu begge hos Barcelona, hvor Alba har spillet en stor rolle.

LÆS OGSÅ: Real Madrid må igen undvære Sergio Ramos

Ronald Koeman fortjener dog umiddelbart også at have deres støtte, da han skulle have skabt harmoni i truppen. Det kan være dette, der er opskriften på Barcelonas succes, da de endnu ikke har tabt en kamp i 2021.