Efter kampen mod Real Betis tog Jordi Alba sig tid til at give en kommentar. Opgøret vandt FC Barcelona med 5-2, hvorfor catalonierne kunne se sig tilfredse med indsatsen.

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent pådrog sig skade mod Real Betis

I denne forbindelse fremhævede han særligt Messis store betydning for holdet. Desuden glædede han sig også over, at han blev skiftet ind i pausen, da argentineren havde stor indflydelse på kampen.

“Vi kunne være gået til pause med en pæn føring, men i anden halvleg og i overtal, blev det lettere. I stedet for uafgjort ved pausen burde vi have været pænt foran, men de kom til afslutninger et par gange og sådan er fodbold,” udtalte han også, hvorfor han gjorde det klart, at det hele ikke var fryd og gammen.

Her lagde dog ikke skjul på, at Messi er en spiller med kvaliteter, som ændrede hele kampen, da han kom på banen:

“Kvaliteterne taler for sig selv. Da han kom på banen ændrede kampen sig. Han er en anderledes spiller. Vi spiller meget bedre med Messi og vi ønsker alle at have ham på banen.”

Ydermere kan han også ind på, hvordan både Sergi Robert og Jordi Alba selv bidragede med oplæg i kampen:

LÆS OGSÅ: Sergi Roberto efter Betis-kamp: Jeg er glad

“Vi ved hvor vigtige de to backs er for spillet i Barcelona. Vi har frihed til at gå med frem og angribe. Jeg fik lagt en assist og Sergi Roberto to,” udtalte han.