Sir Alex Ferguson var angiveligt lykkelig, da José Mourinho blev fyret, og dernæst erstattet med Ole Gunnar Solskjær, der tog over som Manchester United-manager.

LÆS OGSÅ: Paul Ince med opfordring: United bør hente City-stjerne

Det fremgår af den nye bog ‘The First 100 Days: Lessons in Leadership from the Football Bosses’, hvori Solskjær er blandt de Premier League-trænere, der fortæller åbent om sine første 100 dage som manager for en Premier League-klub.

I denne bog har Solskjær blandt andet fortalt om, hvordan han dagen inden sin første kamp i spidsen for De Røde Djævle fortalte om en samtale med Sir Alex Ferguson via SMS.

“Jeg fik en besked fra Sir Alex, der skrev: ‘Vælg dit hold og sov godt’. Jeg sendte ham en besked tilbage med navnene på startelleveren, hvortil han svarede: ‘De skal nok klare arbejdet’. Næste dag tog det kun Marcus Rashford tre minutter at score på frispark, og det hele føltes som om, noget havde ændret sig. Vi satte bare en 4-3-3 og bad spillerne spille frit og udtrykke dem selv på banen,” fortæller Solskjær i bogen.

Manchester United endte med at vinde dette opgør 5-1. Det var åbenbart noget, der gjorde Sir Alex Ferguson rigtig glad. Der er ikke tale om et direkte citat, men det fremgår af bogen, at Solskjær modtog en besked fra United-legenden efter kampen. I denne besked skrev han, at han var glad for at have fået sin klub tilbage efter Mourinhos fyring.

LÆS OGSÅ: Utilfreds United-profil undskylder for sin opførsel

“Tidligt den 23. december, dagen efter den store sejr i Cardiff, fik Ole den ultimative hyldest via en SMS: ‘Jeg har været ude og fejre hele natten, at jeg har fået min klub tilbage’. Afsenderen? Solskjærs mentor, fodboldfar og United-legenden Sir Alex Ferguson,” skriver forfatterne Micky Mellon og Phil Denton.