Real Madrid-træner Carlo Ancelotti har indikeret, at han ikke vil have et problem med, at Eden Hazard forlader den spanske storklub.

Carlo Ancelotti har indikeret, at han ville være glad, hvis Eden Hazard besluttede sig for at forlade Real Madrid i det nye år. Desuden hævdede han, at han som manager aldrig har beholdt en spiller i en klub mod spillerens vilje.

LÆS OGSÅ: Fabrizio Romano: Barcelona overvejer disse trænerkandidater

Den belgiske veteran har haft en vanskelig tid i Real Madrid, hvor han har været i næste to et halvt år. Han blev nemlig hentet til den spanske klub fra Chelsea i 2019, og siden da har hans spil været præget af skader og dårlig form.

Derudover har han mistet sin plads i startopstillingen til Vinicius Junior, hvilket har resulteret i, at den utilfredse angriber er blevet kædet sammen med et skifte væk fra Real Madrid – og det vil Carlo Ancelotti angiveligt ikke stå i vejen for.

“Aldrig i min karriere som træner har jeg tvunget en spiller til at blive, hvis han ønskede at forlade klubben. Efter min personlige mening er der ingen tvivl om det,” sagde han fredag ifølge Goal.

Derudover blev det også spurgt ind til, om han mente, at han pressede Vinicius for hårdt. Det mener Carlo Ancelotti dog ikke, at han gør.

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt: Så meget kommer Simon Kjær til at tjene

“Det mener jeg ikke. Han har det fint. Han er ung og kommer sig bedre end andre. Hvis han har et problem eller lider af det fald i formen, så kan vi give ham hvile. Men lige nu er vi meget glade for ham,” lød det også fra Real Madrid-træneren.