FC Barcelona har været sat i forbindelse med op til flere stjerner forud for det kommende transfervindue. En af dem, de er blevet sat i forbindelse med, er den transferfrie David Alaba. Faktisk er det nået så langt, at Joan Laporta har talt med spillerens agent. Nu er der dog forlydender om, at de vil droppe interessen.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-duo er den farligste angrebsduo i La Liga

I og med, at hans kontrakt udløber til sommer, er det muligt at hente ham gratis. Det er naturligvis noget, der har medført, at den østrigske forsvarer har fundet vej til ønskelisten hos flere store europæiske klubber, hvoraf en af dem er Barca.

I forbindelse med præsidentvalgkampen var der tvivl om, hvorvidt præsident Joan Laporta havde Alaba på radaren. Efterfølgende er der startet spekulationer om, hvorvidt han har haft samtaler ned agenten Pini Zahavi. I denne forbindelse skulle der være blevet talt om vilkårene for en potentiel kontrakt.

Nu har den spanske avis Sport dog skrevet, at Barca overvejer at trække interessen tilbage. Dette skulle skyldes, at interessen er så stor, at flere pengestærke klubber kan tilbyde Alaba en bedre løn, end Barca kan. Desuden har flere andre klubber også mulighed for at betale en ansættelsesbonus.

LÆS OGSÅ: Neymar vender tilbage til Barcelona: Skal i retten

Dette skulle have medført, at Barcas interesse er stilnet en kende. Klubben er nemlig nødt til at bruge sine penge med omhu, da de skal prioriteres i de rette retninger. Det vurderes, at Alaba ganske enkelt bliver for dyr, da han stiller høje krav til lønnen.