Andreas Christensen har åbnet op omkring sin fremtid i Chelsea, og har i denne sammenhæng afsløret, at han endnu ikke har taget hul på forhandlingerne med dem. Den danske forsvarer lægger dog ikke skjul på sit ønske om at blive på Stamford Bridge.

LÆS OGSÅ: Kane smider benzin på bålet: Jeg vil vinde de største trofæer

Den 25-årige er tilbage i favør under Thomas Tuchel, hvor han har fået en forholdsvis fast rolle i et system, der ofte byder på tre mand centralt.

Christensen, der har været hos London-klubben siden 2012, er ivrig efter at forlænge sin kontrakt med Premier League-tungvægterne.

“Jeg har vist, at jeg er her i det lange løb. Jeg har været her i næsten ti år nu. Jeg har aldrig tvivlet på min beslutning (om at tage til Chelsea, red.), og jeg har altid været her i det lange løb. Jeg accepterer, at klubben sommetider skifter manager, og at det kan være svært altid at være i truppen,” sagde han til Chelseas officielle hjemmeside.

“Efter lejeforløbet (i Borussia Monchengladbach, red.) kom jeg tilbage og spillede en god mængde, og siden da har det været lidt ind og ud, men det har været dejligt at spille flere kampe i træk for tiden, da min selvtillid vokser med hver kamp.”

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil tilbyde Messi tiårig kontrakt

“Der har ikke været nogen forhandlinger (om en ny kontrakt, red.) endnu, men som jeg sagde, så er jeg her i det lange løb, og det har jeg altid været. Jeg føler, at dette er mit andet hjem. Danmark vil altid være mit hjem, men Chelsea vil altid være mit sted.”