Chelsea-forsvarer Andreas Christensen har flere muligheder i Premier League. Han fortrækker dog et skifte til Barcelona.

Andreas Christensen ønsker at skifte til Barcelona. Ifølge Daily Star presser han på for at sikre et skifte. Det gør han, selvom han har tilbud fra tre andre Premier League-klubber.

LÆS OGSÅ: Dani Alves’ store drøm: Han skal hentes tilbage til Barcelona

Den danske Chelsea-forsvarer er uden kontrakt til sommer. Derfor kan de spanske giganter hente ham kvit og frit. Og nu lyder det, at han har besluttet at forlade Stamford Bridge til fordel for Camp Nou.

Den 25-årige landsholdsspillers repræsentanter er i fremskredne forhandlinger med Barcelona. Efter sigende er den catalanske klub overbevist om, at de er sikret hans underskrift.

Det er dog ikke grundet mangel på andre tilbud, at Christensen vil til Barcelona. Han er nemlig blevet kontaktet af tre andre Premier League-klubber, der også ville tilbyde ham en kontrakt.

Men den danske landsholdsstjerne har blikket rettet stift mod et skifte til Spanien. Desuden skulle der allerede være enighed med Barcelona omkring de personlige vilkår. Derfor er det blot de sidste formaliteter, der mangler.

Andreas Christensen, der blev hentet til Chelsea fra Brøndby på en fri transfer i 2012, spillede i sidste sæson i Champions League-finalen mod Manchester City.

I denne sæson har han dog ikke få nær så meget spilletid. Faktisk har han kun fået lov til at starte inde i 11 kampe i Premier League. Desuden er han ude med coronavirus for tiden.

The Blues-træner Thomas Tuchel besluttede tilsyneladende at droppe den danske forsvarer tidligere på sæsonen. Her blev det gjort klart, at han først ville få spilletid, når han havde forlænget sin kontrakt.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez har udset sig denne Premier League-klub som næste destination

På et tidspunkt var Christensen tæt på at underskrive en forlængelse på fire år. Det endte dog med at falde sammen, og nu lyder det, at han er på vej til Barcelona.