Andreas Christensen er nået til enighed med Chelsea, og forventes at underskrive en kontraktforlængelse i nærmeste fremtid

Der har været tvivl om, hvorvidt Chelsea ville forlænge med den danske forsvarer. Nu melder den anerkendte transferekspert Fabrizio Romano, at de to parter er nået til enighed.

LÆS OGSÅ: Premier League-giganter vil hente Barcelona-profil

Transfereksperten forklarer desuden, at det forventes, at en kontraktforlængelse vil blive underskrevet i nærmeste fremtid. Efter sigende mangler der blot at komme styr på de sidste klausuler, inden kontrakten kan underskrives.

Andreas Christensen har hele tiden gjort det klart, at han har et ønske om at forlænge med Chelsea. Derfor har det i højere grad været et spørgsmål om, hvorvidt den engelske klub ville beholde ham.

Nu ser det ud til, at der er kommet svar på dette, da Fabrizio Romano altså melder, at de to parter er nået til enighed om en forlængelse. Det eneste, der mangler, inden en offentliggørelse, er en underskrift.

Tilsyneladende har der også været andre bejlere, der har vist interesse i at hente den 25-årige danske forsvarer. Han ville derfor næppe have haft svært ved at finde en ny klub, såfremt det skulle have været en nødvendighed.

LÆS OGSÅ: Juventus vil hente Pogba: Er klar til at ofre disse spillere

Romano beretter om, at der er to andre klubber, der har vist interesse for Christensen i de seneste uger. Der har dog ikke været nogen forhandlinger, da Christensen ikke selv har været interesseret i at finde en anden klub.