Andreas Christensen ser ud til at skifte fra Chelsea til Barcelona til sommer, men ikke alle mener, at det er en god idé.

Ifølge den troværdige journalist Fabrizio Romano er Andreas Christensens skifte til FC Barcelona næsten på plads. Angiveligt er det så tæt på, at der kan blive sat en underskrift på papiret allerede i denne uge.

Det er dog ikke alle i AC-lejren, der mener, at det er det rette valg. Tværtimod mener hans repræsentanter, at den rette beslutning vil være at forlænge med Chelsea.

Den danske forsvarer har dog besluttet at modsætte sig sine repræsentanter, da han fortsat er indstillet på at kunne kalde sig Barcelona-spiller i den kommende sæson.

Det er han indstillet på, selvom han kunne have fået en mere lukrativ kontrakt, hvis han havde besluttet at forlænge sit ophold i Chelsea. Det skriver den catalanske avis SPORT.

Der skulle angiveligt være flere elementer, der har spillet ind i forhold til Andreas Christensens valg af Barcelona. Det skulle dog særligt være det faktum, at han kan spille under Xavi, han har fundet tiltrækkende.

Økonomisk set har han angiveligt fået flere andre tilbud, der er bedre, end det Barcelona har tilbudt ham. Det er derfor ikke pengene, der har fået ham til at tage afsked med Stamford Bridge til fordel for Camp Nou.