Der er fortsat stor usikkerhed om, hvordan Lionel Messis fremtid ser ud. Der er adskillige rygter og spekulationer om, hvor han i fremtiden ender med at spille. Han er dog især sat i forbindelse med et skifte til franske Paris Saint-Germain. Disse rygter her hans landsmand Angel Di Maria nu sat mere gang i.

LÆS OGSÅ: Manchester United viser interesse for eftertragtet engelsk U17-playmaker

Angel Di Maria har nemlig givet udtryk for, at han er meget håbefuld for, at hans argentinske landsmand Lionel Messi vil slutte sig til ham og resten af truppen i Paris Saint-Germain til sommer.

Den nuværende PSG-stjerne mener, at Lionel Messi sagtens kunne være på vej fra Camp Nou til Parc des Princes, men han har dog opfordret til ro, så tingene kan få lov til at gå sin gang.

"Det håber jeg," sagde Di Maria til Canal+, da han blev spurgt om, hvorvidt Messi ville slutte sig til ham i Paris. "Der er en stor chance. Vi skal være rolige og lade tingene udvikle sig."

Di Marias egen aftale med franske PSG står dog til at udløbe den 30. juni. Han er dog overbevist om, at han vil forny sin aftale med den franske storklub, ligesom Neymar.

"Vi taler roligt i øjeblikket," tilføjede Di Maria. "Neymar er meget yngre, så det er normalt, at de først taler med ham."

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman peger på, hvorfor Barcelona sejrede over Granada

"Vi forhandler lidt efter lidt, og det vigtige er, at jeg er glad i Paris," rundede han af over for Canal+.