Ansu Fati er i en svær fase af sin karriere. Efter at være vendt tilbage efter en skade, har han nemlig pådraget sig en skade på ny.

Den 19-årige Ansu Fati har efter at have pådraget sig en ny skade, skulle beslutte sig for, om han vil lade sig operere eller ej. Nu lyder det fra Mundo Deportivo, at han har besluttet sig.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp er stor fan: Liverpool holder øje med Real Madrid-stjerne

Ifølge det spanske medie har den unge angriber besluttet sig for, at han ikke vil opereres denne gang. Derimod har han planer om at forsøge sig med en mere konservativ behandling, lyder det.

At han har truffet denne beslutning, kan vise sig at være en fordel for Barcelona, da han vil vende hurtigere tilbage. Dette kan dog også vise sig at blive en stor ulempe.

I og med, at han vender tidligere tilbage til banen, er der også en højere risiko for, at han ender med at få et tilbagefald. Derfor har den unge angriber altså valgt at løbe en risiko.

Årsagen til det unge talents beslutning er, at han næsten endte med at blive traumatiseret sidste år, efter at have været på operationsbordet intet mindre end tre gange.

Klubbens læger har rådet ham til det modsatte: at tage imod operationen. De mener, at dette er den rette måde at løse problemet effektivt på. Det vil dog holde Fati ude i en længere periode, hvilket han ikke ønsker.

LÆS OGSÅ: Zlatan med anbefaling til Mbappé: Tag til denne klub

I mellemtiden foretrækker fagfolk uden for klubben, som også tidligere har behandlet Ansu Fati, at mange vælger en konservativ behandling.