FC Barcelona er ude af Champions League, efter de spillede 1-1 mod Paris Saint-Germain på udebane. Det var ikke nok til at sikre dem yderligere kvalifikation, da de tabte det første opgør på hjemmebane med 1-4.

LÆS OGSÅ: Tidl. Barca-spiller: Real-spiller ville være god signing for Barca

I første halvlegs tillægstid misbrugte argentinske Lionel Messi et straffespark, der kunne have sendt FC Barcelona med 2-1. Sådan skulle det dog ikke gå.

Ifølge Antoine Griezmann vil han dog ikke sende skylden videre til argentineren. Derimod fremhævede han efter kampen, at holdet spillede en god kamp, men at de bestemt også brændte store chancer.

“Vi leverede en god udgave af os selv og spillede en god kamp. Vi fik ikke scoret nok, hvilket er en skam. Vi havde fire store chancer og straffesparket. I anden halvleg var det sværere, de forsvarede bedre. Det var anderledes end den første kamp. Vi ville spille en god kamp, vi gav alt, hvad vi kunne, men det var ikke muligt,” sagde Griezmann ifølge Mundo Deportivo, og fortsatte:

“Vi havde nogle klare chancer, og vi misbrugt dem. Navas havde en god aften. I dag havde målmanden en god kamp, og det må vi lykønske ham med. Det er ikke på grund af straffesparket, at vi ikke kom videre.”

LÆS OGSÅ: Medie: Barca har tilbudt Manchester City-stjerne kontrakt

“Vi havde tre friløbere, som vi missede. Vi må holde hovedet højt, forbedre os og komme tilbage næste år,” rundede han af.