Der er umiddelbart mange af Manchester Uniteds fans, der vil kunne nikke genkendende til at kunne huske Antonio Valencia, der kan bryste sig af at have spillet for De Røde Djævle i rigtig mange sæsoner, hvis man kigger tilbage mod 2010’erne.

LÆS OGSÅ: Medie: Solskjær forventer Glazer-accept til at købe tre stjerner

Han står således noteret for at have spillet ti sæsoner for Manchester United, hvoraf han står noteret for at have spillet 339 kampe, hvor han både gjorde sig til som højreback og højrekant, ligesom han også var iført anførerbindet.

Antonio Valencia har dog valgt at tiden er inde til, at man lægger støvlerne på hylden.

Han har i denne forbindelse skrevet et takkebrev til fansene, der har stået ham nær, hvilket altså er Manchester Uniteds fans.

Brevet, han har skrevet til United-fansene, læser således:

“Som et barn på 14 år forlod jeg min familie, min by og mit hold for at rejse til mit lands hovedstad. Jeg rejste med meget nostalgi, men også meget håb.”

“Et par år senere fik jeg muligheden for at rejse til Europa, noget, jeg altid havde drømt om. Jeg spillede i Spanien, og så kom jeg til mit andet hjemland: England.”

“Wigan, som jeg kom til, var en unik mulighed, og så gav Gud mig muligheden for at spille for Manchester United. Jeg vil aldrig glemme hvert mål, hvert trofæ og de fantastiske fans.”

“Jeg troede ikke, at dette øjeblik skulle komme så tidligt, men min krop har bedt mig om at tage denne beslutning; Jeg stopper min fodboldkarriere. I den forbindelse vil jeg gerne takke alle, som har været en del af min karriere og mit liv.”

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

“Jeg vil gerne takke Gud, for altid at velsigne mig, Zoila og min datter, som har været mine støtter derhjemme, min familie, som har givet mig så meget, og til fansene i alle de lande, jeg har spillet i, jeg gav altid alt, jeg havde. Tak for jeres kærlighed og støtte.”