For blot fire kampe siden fik Ronald Araujo comeback mod Sevilla efter en ankelskade. Desværre endte det med, at han i selvsamme kamp blev skadet igen. Nu tyder det dog på, at han er ved at være klar igen, og at han vil spille med i opgøret mod Huesca mandag.

LÆS OGSÅ: Avis: Splittelse i Joan Laportas ledelse

Det blev derfor til et meget kort comeback for Ronald Araujo, da han i slutningen af februar blev skiftet ind i kampen mod Sevilla, hvorefter han måtte lade sig udskifte med en ny skade efter blot 15 minutter. Siden har han siddet på sidelinjen, hvorfor han ikke var med, da FC Barcelona spille med mod Sevilla i comebacket i Copa del Rey, mod Osasuna i La Liga og mod PSG i onsdags.

Nu ser det dog lysere ud for den 22-årige Ronald Araujo, da den spanske avis Sport skriver, at han igen er blevet klar, efter at være blevet skadet i opgøret mod Sevilla i februar. Af denne grund forventes det også, at han vil blive udtaget til Ronald Koemans trup til opgøret mod Huesca mandag.

LÆS OGSÅ: De er optimistiske om Messi-handel: Pengene er klar til signingen

Torsdag og fredag havde FC Barcelona-truppen fået fri fra træning, efter at have spillet mod PSG onsdag. Tidligere i dag trænede holdet, og her var den spanske forsvarsspiller også med. Efter sigende skulle der dog fortsat vente en endelig godkendelse fra lægestaben, men der er meget, der tyder på, at Araujo bliver klar til mandag.