Kontraktforhandlingerne mellem Ronald Araujo og Barcelona er blevet sat på pause, da forsvareren ikke er tilfreds med økonomien.

22-årige Ronald Araujo har kontrakt med Barcelona frem til sommeren 2023. Alligevel arbejder den catalanske storklub på at forlænge hans ophold på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Tysk storklub vil hente Timo Werner

Barcelona er nemlig ivrige efter at holde på den unge forsvarsspiller, der har været en vigtig del af truppen i denne sæson.

Der har hidtil været forhandlinger mellem de to parter, men nu lyder det, at de er sat på pause. Det rapporterer spanske El Chiringuito.

Efter sigende skulle det være det økonomiske aspekt, der har ført til en pause i forhandlingerne. Barcelona siges at have givet den unge forsvarer et tilbud om en løn på mindre end 4 mio. euro (29,7 mio. kr.) om året.

Manchester United, som er meget interesseret i at hente ham til England, skulle derimod have givet ham et kontrakttilbud med en årsløn på hele 10 mio. euro (74,3 mio. kr.).

Araujo har derfor mulighed for at sikre sig en markant lønforhøjelse, hvis han beslutter at forlade Barcelona til fordel for Manchester United.

LÆS OGSÅ: Barcelona forsøgte at bytte Dembélé for PSG-angriber

Til trods for, at der fortsat er uenighed om det økonomiske aspekt, skulle Araujos prioritet dog fortsat være at blive i Barcelona.