Danske Martin Braithwaite har lørdag aften udsigt til den største fodboldkamp i verden. Her tørner FC Barcelona og Real Madrid nemlig sammen i El Clasico. Som det så mange gange før har været tilfældet, er der afgørende point på spil i kampen om det spanske mandskab.

LÆS OGSÅ: Tottenham og FC Barcelona kæmper om Bayern München-forsvarer

Braithwaite er flere gange blevet rost i de spanske medie, hvor det særligt er hans store arbejdsindsats, han bliver rost for. Det er dog ikke blot, når der spilles kamp, at han ikke holder igen på arbejdsfronten. Det har han selv afsløret i et interview med TV 2 Sport.

I interviewet peger han blandt andet på, at en stor mængde selvtræning har gjort meget for ham. Ifølge den danske landsholdsspiller er han blevet bedre med bolden.

“Jeg har altid været en arbejdsmaskine og altid trænet en masse. Når du går ved siden af folk, der er sindssygt gode, så lærer du selvfølgelig også fra dem, men jeg føler, at mine spidskompetencer er blevet endnu bedre, og det bliver de ved med at blive,” siger han til TV 2 Sport.

Ydermere peger han på, at han ser sig selv om en ‘student af fodbold’. Det gør han, da han selv stiller en lang række spørgsmål, hvilket medfører, at han lærer tingene hurtigere.

I forhold til fremtiden ser han selv, at han fortsætter i den catalanske klub. Ligeledes ser han gerne, at det bliver til en masse mesterskaber samt både holdmæssig og personlig succes.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona forventes at sælge stortalent til sommer

Generelt er han meget positivt indstillet, hvilket også gør sig gældende for denne sæson. Han har nemlig tidligere udtalt, at han tror på guldet i La Liga.