David Luiz har i et stykke tid været ude med en skade i sit knæ. Derfor har han heller ikke være i stand til at hjælpe Arsenal på banen, da han ikke har været i stand til at spille. Det vil sige, at de har været nødt til at klare sig uden deres store brasilianske centerback, men nu er der dog gode nyheder fra Arsenal.

LÆS OGSÅ: Manchester United har udset sig PSG-stjerne som potentiel Cavani-afløser

Den engelske klub har nemlig meldt ud, at den brasilianske spiller søndag har gennemgået en operation i sit ene knæ. Det er naturligvis et godt tegn, da det betyder, at han snart er klar til at vende tilbage til banen.

Faktisk er det af den engelske klub blev meldt ud, at det forventes, at han vil være klar til at gå i gang med genoptræning med klubbens lægestab. Næste skridt er derfor genoptræning, så han snart kan vende tilbage til banen, for at hjælpe dem i bl.a. Premier League.

LÆS OGSÅ: Medie: Haaland har valgt denne klub

I forbindelse med deres udmelding om, at han er blevet opereret og inden for kort tid går i gang med sin genoptræning, melder Arsenal også om, hvornår han vil være tilbage på banen. Den engelske klub har nemlig meldt ud, at de har en forventning om, at han vil være tilbage i fuld form inden for et par uger.