Medierne i England skriver, at Arsenal ønsker at hente Philippe Coutinho, hvis man ikke formår at sikre sig Martin Ødegaard. Coutinho er dog ikke længere den eneste Barcelona-spiller, de holder øje med.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

De har ligeså øjnene rettet mod Emerson, der spiller højreback, men som i øjeblikket er lejet ud til Real Betis. Det er planen, at Emerson vender tilbage til Barcelona efter denne sæson, men hans fremtid er stadig meget usikker.

Betis og Barca købte Emerson sammen i Atlético Madrid, og siden da har han været på lejeophold i Betis. Han har såmænd imponeret i Betis, hvorfor han har tiltrukket sig interesse fra flere klubber i Europa.

Arsenal skulle dog nu have meldt sig på banen, da de skulle være interesseret i at hente ham. Han ser nemlig ikke ud til at kunne få en rolle i Barcelona i næste sæson, hvorfor Barcelona umiddelbart godt ville kunne åbne døren for et salg af højrebacken.

Barcelona har også økonomiske problemer, man skal have styr på, hvorfor man angiveligt har tænkt sig at skille sig af med flere spillere, da man på den måde kan skære i lønbudgettet.

LÆS OGSÅ: Beckham er sikker: Overtale Messi og Ronaldo bliver ikke svært

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Barcelona vil være godt besat på højrebacken, skulle man ende med at beholde ham.