Ifølge fodboldmediet Tribal Football er flere Premier League-klubber interessede i Barcelona-talentet Riqui Puig til sommer. Mediet skriver også, at Puig menes at have fået tilladelse til at forlade klubben i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barca-truppen samledes hos Messi: Var det fejring eller afskedsmiddag?

Både Arsenal og Tottenham er blandt de klubber, der har interesse i at hente den spanske midtbanespiller. Derudover hævder Tribal Football, at han også er på radaren i klubber såsom Juventus og Inter.

Puig ankom til Barca i 2013, hvor han tilsluttede sig deres berømte La Masia-akademi. Efterfølgende bevægede han sig hastigt op gennem hierarkiet.

I 2018 fik han sin debut på Barcelonas førstehold, men siden da er det ikke blevet til meget spilletid for det unge talent. Faktisk er han faldet længere ned i hierarkiet under Ronald Koeman, der foretrækker at bruge andre spillere fremfor Puig.

Fremkomsten af Ilaix Moriba har sendt ham endnu længere ned i hierarkiet, hvilket har haft den betydning, at det ikke er blevet til mere end 477 minutters spilletid i denne sæson.

Dette ændrer dog ikke på, at det ser ud til, at han fortsat bliver anset som værende en lovende spiller udenfor Barcelona. Det bevises naturligvis gennem interessen fra flere europæiske storklubber såsom Arsenal, Tottenham og andre.

LÆS OGSÅ: Tidligere Bayern München-spiller drømmer om at spille med Messi i Barca

Foruden Arsenal og Tottenham er der også interesse fra en spanske midtbanespiller fra Juventus og Milan. Meget tyder på, at Riqui Puig skifter klub til sommer, hvorfor det sandsynligvis i højere grad handler om, hvorvidt det bliver permanent eller ej.